zondag 2 april 2023

Dutch Tapas in Red Deer

Tijdens onze vakantie werd ons huis goed bewaakt. Niet alleen door de alarm-company, maar ook door Aydee, Chess en Karl. Planten werden verzorgd door Aydee, de opgang naar ons huis werd sneeuwvrij gehouden door Chess, en Karl zorgde ervoor dat onze brievenbus (buiten aan de muur) niet overladen zou worden door post. Helemaal super. Als dank-je-wel hebben wij ze allemaal uitgenodigd bij ons thuis voor een Nederlandse Tapas. Samen met Chess en Phyl, Karl en Donna, Aydee hebben wij genoten van deze gezellig middage waarin ze een idee hebben gekregen van onze Nederlandse Lekkernijen.

Het tapas menu bestond uit:
een plank met gekookte ei/parmaham rolletjes; augurk in boterhamworst  rolletjes; blokjes oude en jonge kaas; 
gevolgd door
een kleine kom erwtensoep
vervolgd door
haringsalade op toast
met als hoofdgerecht (geserveerd in kleine bolletjes)
zuurkool en boerenkool stamppot
het geheel werd afgesloten door een verfijnd dessert:
klein roombroodje
halve stroopwafel met een bolletje roomijs
met een in granberrysap gekookte peer


Dit kookboek hebben wij in 2009 gekregen van Ma, Pa, Marcel, Hans en Annette. De recepten in dit kookboek staan vermeld in het nederlands en engels. Best handig als je een recept wilt delen. Hoef je het niet meer te vertalen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten