vrijdag 9 september 2016

Sinds mei van dit jaar is Yvonne de Membership coordinator voor het koor. Deze week staat er een ledenwerf artikel in het locale nieuwskrantje: je kunt op de link klikken als je iets meer wilt weten over het koor Hearts of Harmony in the local news paper

Gedurende een drie daagse cursus die door de Internationale Handbal Federatie werd georganiseerd zijn Patrick en Yvonne allebei geslaagd voor de trainers cursus level 1. Voor drie dagen moesten ze naar Edmonton. Niet wetende dat dit de enige cursus in Canada was voor dit moment. De laatste cursus was 25 jaar geleden!! Vanuit heel Canada waren er handbalcoaches aanwezig om de cursus te volgen. De instructor kwam gewoon eventjes overvliegen vanuit Tsechie!
Na 13 uur zitten, luisteren, aantekeningen maken en wat al niet meer was het op zondag eindelijk tijd om zelf in actie te komen. Voor Yvonne is het 20 jaar geleden dat ze voor het laatst enige handbalkunsten heeft kunnen uitvoeren. Als coach heeft ze in de afgelopen 7 jaar wel aanwijzingen kunnen geven, maar zelf actief handballen was er nooit meer bij na de knieblessure (1996). Tot grote verbazing, misschien wel van haarzelf, kon ze behoorlijk meekomen. Ok, maandag - dinsdag en woensdag was het wel afzien vanwege allerlei bijwerkingen dat waarschijnlijk spierpijn heet!

Frank en Patrick zijn deze week weer gestart met werken/studie. Allebei hadden ze 'enorm' veel zin om te beginnen. Frank mocht als eerste weer naar kantoor, op dinsdag. Dat Frank een goede vakantie heeft gehad bleek wel toen hij eenmaal weer op het werk was: veel van zijn wachtwoorden was hij vergeten!
En Patrick is woensdag weer begonnen met de studie. Met zijn parttime baan bij de college was hij vorige week al gestart. De week is voor Patrick erg verrassend geeindigd. We zullen hier zo snel mogelijk wat meer over schrijven........
Yvonne begint maandag weer bij het Rode Kruis na een vakantie van drie weken. Helaas is er van kamperen niet veel gekomen. Het weer liet het niet echt toe, plus we hebben in en rond het huis de nodige klussen geklaard.
En...... we hebben plannen om de keuken te veranderen. De eerste stappen in die richting zijn gezet. We wachten nu in spanning af hoe de eerste tekeningen eruit zullen gaan zien. We hebben allerlei ideeen. Nu maar hopen dat het allemaal haalbaar is. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten