zondag 18 juli 2010

weekje Red Deer

Afgelopen week was het een gezellige drukte. Dinsdag arriveerde Ruben, woensdag kwam neef Rob en vandaag hebben we bezoek van Hamid. Met Ruben hebben we afgelopen vrijdag de WEM bezocht, ook wel bekend als de West Edmonton Mall. Het blijft leuk om daar een dag naartoe te gaan om te winkelen, een partij mini-golf te spelen, of te kijken naar de indoorskaters, of kijken bij de bowlers, de zwemmers of de schaatsers. Maar ook het eetgedeelte is de moeite waard om naar toe te gaan, gewoon lekker zitten en mensen kijken of genieten van lekker eten. Kortom, een leuke vermoeiende gezellige dag in de WEM.
Gisteren zijn we de uitdaging aangegaan en zijn we naar de Calgary Stampede geweest. Jemig wat een drukte. Waar komen al die mensen zo ineens vandaan?
Maar, ook bij de Stampede was het gezellig. En gelukkig zat het weer enorm mee. Afgelopen week hebben we bijna vanalle weersoorten iets meegepakt. Hagel, regen, enorme wind, zon en temperaturen tussen de 8 en 35 graden. This is Alberta! Op de terugweg zijn we maar even naar Ironcross gegaan. De nieuwe Mall net even buiten Calgary. Ook daar blijkt dat alles in Canada best groot is!
Vandaag is Hamid bij ons. Hij is een goede tuinman. Heeft onze hele gazon weer netjes gekortwiekt.
Oh ja, inmiddels hebben we ook drie bomen gepland in de tuin. De boom in de voortuin hebben we gepland omdat we 1 jaar in Red Deer wonen. De twee bomen in de achtertuin zijn als het ware wat opvulling in de grote tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten