zondag 25 juli 2010

Week van de Westener Days





Ruben en Patrick lijken zich goed te vermaken. Ruben is inmiddels goed gewend aan het tijdsverschil en is net als Patrick goed in het uitslapen. Nou ja, wat zou jezelf doen als je de keus had? Maar elke avond wordt er wel iets ondernomen. Afgelopen woensdag heeft Ruben samen met Yvonne 'meegelopen' in de Parade. En 's avonds hebben we de jongens meegenomen naar Richard. Voor Patrick was dit de eerste keer. Leuk om te zien dat mensen vanuit de hele wereld hier samen komen in de achtertuin en gezellig met elkaar kletsen en te eten. Ook was er tijd om een potje te basketballen. Iets wat Patrick natuurlijk niet voorbij laat gaan.
Direct na de Calgary Stampede is in Red Deer de Westener Days (Fair). Een happening waar volgens ons de Red Derians een hele tijd naar uitkijken. Als dan het weer ook mee wil werken, zijn het super dagen. M..u.v. de donderdagavond was het de hele week mooi weer. Overdag is Yvonne nog met de BSO kinderen naar de Fair geweest. Een leuk uitstapje voor sommige kinderen, omdat veel kinderen de hele vakantie bij de BSO doorbrengen!
Net op het moment dat wij donderdag naar de Fair wilden gaan trokken donkere wolken zich samen boven Red Deer. Door de weerswaarschuwing was het wel duidelijk dat het geen juist idee zou zijn om stoer naar de Fair te gaan en naar de Chuckwagon races. Dus, zijn we maar iets anders gaan doen. Lekker eten bij de Rock waar je heerlijke pizza's kunt eten.
Gisteren zijn we met ons viertjes door de Rockies gereden. Het is een hele lange zit in de auto, maar het is en blijft de moeite waard. Als je dan toch eenmaal in Alberta bent, dan moet je toch ook door de Rockies geweest zijn. Helaas hebben we dit keer geen beren op de weg gezien!
Als afsluiting van deze Rockie Dag zijn we naar de Calgary Stampeders gegaan om de westrijd tegen Saskathchewan te kijken. In het begin was het nogal spannend, maar in de derde periode zagen we gelukkig dat de Stampeders toch de sterkste waren. En konden wij natuurlijk genieten van het vuurwerk wat daarbij hoort. Wederom een lange, vermoeiende, maar zeer geslaagde dag door de Rockies.
Voor vandaag hebben we niet veel gepland. Is ook wel eens lekker om niets te doen en te genieten van het mooie weer terwijl je zit op het terras in de achtertuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten