dinsdag 1 maart 2011

-37 graden

Gisterenavond zijn we op bezoek geweest in het Baha'i centrum in Sylvan Lake. Hamid en Fahrad hadden ons hiervoor uitgenodigd. Misschien zegt het je iets, misschien ook niets. Maar google is geduldig. Dus google rustig als je iets meer wilt weten over The Baha'i Faith. Het spreekt ons in elk geval aan.
In het centrum wachtte ons een warm welkom, een lekkere maaltijd, koffie en een gezellig samenzijn. Tegen 9 uur was het tijd om weer terug te rijden naar Red Deer. We realiseerden ons gisterenavond dat het bijna net zoveel tijd vergt om van Wijchen naar Twello te rijden! Het was erg koud gisterenavond. De thermometer in de auto gaf -37 aan. Na 45 minuten waren we thuis en was het de beurt aan Ryan om even een lekkere frisse neus te halen (ahum).
Vanochtend was het nog steeds erg koud. Om 6.30 uur was het nog steeds -35! Je kunt je er niet zoveel bij voorstellen, maar als je op dat tijdstip in de auto zit heb je het gevoel dat je in een vrieskist rijd. Tegen de tijd dat de auto warm is ben je op de plaats van bestemming.
Vanavond gaan we naar Tubah en Hoshang. Ook daar zijn we uitgenodigd voor de avondmaaltijd en voor een gezellig samen zijn.
Morgenavond zijn we weer aanwezig bij de BBQ bij Richard. Zoals al eerder geschreven komen er veel verschillende mensen op deze barbeque af. Naast volwassenen zijn er ook veel jongeren aanwezig. In de zomer gaan de jongeren buiten een balletje trappen of basketballen, maar met een winter die toch zes maanden duurt is dat een beetje moeilijk geworden. Gelukkig biedt de school waar Yvonne overdag werkt de mogelijkheid om binnen te gaan sporten. De school is 'just round the corner' bij de BBQ dus dat komt allemaal mooi uit. Patrick zal de leiding gaan hebben in de gymzaal. Een leuke uitdaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten