dinsdag 15 maart 2011

De winter geeft het op

Afgelopen weekend is hier de zomertijd ingegaan. En vanaf dezelfde tijd komt de temperatuur overdag boven nul uit. En samen met een flinke zon zorgt dat ervoor dat de sneeuw en het ijs nu snel smelten.
Dus ook de ijskandelaars die Yvonne voor de kerst had gemaakt zijn bijna verdwenen.

Voor de wegen en stoepen levert dit weer Nederlandse taferelen op; grote plassen water en veel drabsneeuw. Frank ging vanmiddag lopend naar huis vanuit het werk en moest daarbij steeds goed opletten dat hij geen plens water over zich heen kreeg van een voorbijkomende auto die al dan niet per ongeluk door een plas water reed. Het zal nog wel een paar weken duren voor het gras weer helemaal zichtbaar is, maar het voorjaar is onderweg.

Patrick en Yvonne zijn vorige week begonnen met handbaltrainingen voor het Lindsay Thurber schoolteam. Eind april wordt in Red Deer het kampioenschap van Alberta gespeeld. Na de eerste enthousiaste ervaringen vorig jaar zijn er nu meer dan 20 talentvolle spelers drie keer per week volop aan het trainen om straks kampioen proberen te worden. Het ziet er veelbelovend uit dus wie weet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten