zaterdag 7 april 2012

Happy Easter

Uit: de Red Deer Advocate
Gelukkig is de sneeuw van donderdag weer verleden tijd. Er ligt zo hier en daar nog wel een restje, maar voor het overgrote deel is het weer sneeuwvrij. Zoals het er nu uitziet kunnen we morgen met de Raad Family de Rockies in. Aiam en Raad zijn nog niet eerder in de Rockies geweest. Voor de jongens, Anas, Qabas en Al-Hasan is het al bekend terrein geworden.
Speciaal voor morgen heeft Yvonne eieren geschilderd. Hoort toch helemaal bij Pasen. En natuurlijk zullen we die ergens halverwege in de Rockies verstoppen.
Vanochtend kwam Frank Tuhba en Husjein tegen bij de supermarkt. En ja hoor. Rond de middag worden we door Tuhba gebeld en uitgenodigd voor de thee vanmiddag. Maar voor het zover is, gaat Frank nog even bij Hamid op de koffie. Hamid heeft afgelopen weekend samen met Frank een televisie gekocht. En nu de televisie geinstalleerd is, moet Frank natuurlijk ook even komen kijken hoe geweldig het beeld van deze nieuwe televisie is. Yvonne is ondertussen druk in de weer met het maken van gordijnen. Ze is gevraagd door haar werkgever om gordijnen te maken voor een van de kinderdagverblijven. Maar liefst 30 (!) gordijnen moeten er gemaakt worden. Hiervoor ligt er nu zo'n 50 meter aan lappen stof te wachten in de basement thuis. Vanwege de paasvakantie wordt er volgende week maar gewerkt op twee locaties van de buitenschoolse opvang. Dit keer is Yvonne niet ingeloot om te werken. Niet werken betekent ook geen salaris ontvangen. Voor het maken van de gordijnen kan Yvonne de tijd declareren die ze nodig heeft. Niet verkeerd dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten