vrijdag 18 april 2014

En toen was het alweer april .........

........ april 2014. Deze maand vergeten we natuurlijk niet meer. Het is onbeschrijvelijk hoeveel we Ryan missen. Gelukkig hebben we veel foto's gemaakt in de elf jaar dat Ryan bij ons was. Tamara zal van al deze foto's een mooie collage samenstellen.
In dezelfde week dat Ryan is ingeslapen was Frank jarig. Zijn verjaardag is net als vorig jaar min of meer geruisloos voorbij gegaan. Frank had een drie daags squash-toernooi, Patrick en Tamara moesten die dag werken en Yvonne was weer eens afwezig vanwege een handbaltoernooi. Maar helemaal leuk voor Frank was dat hij die dag kampioen van het toernooi is geworden. De finale wedstrijd heeft hij in 5 sets gewonnen van een toch wel wat jongere squasher. Deze knaap was 24 jaar!! En de prijs loog er ook niet om. Ondanks dat de spelersbus wat later dan verwacht terug was in Red Deer zijn Frank, Yvonne en Tamara 's avonds toch nog uit eten geweest. Helemaal een geruisloze verjaardag was het dus niet!
De dag na Frank's verjaardag konden we eindelijk Dennis' kinderen ontmoeten. Antoinet was een paar dagen eerder samen met de kinderen gearriveerd in Ponoka. Eindelijk kon Patrick zijn lego weer tevoorschijn halen en lekker met Chris, Ryan en Dean bouwen.
Ook Tamara kreeg haar kans, al was het voor haar en de kinderen iets lastiger omdat ze niet dezelfde taal spraken. Maar samen kijken naar Frozen maakte het al heel wat makkelijker. En och, zonder dezelfde taal lukt het ook wel om te communiceren. 
Yvonne heeft na het behalen van de Regio Titel de krant gehaald. Het is lastig te lezen, maar het is wel super dat er eindelijk een goed verhaal in de krant staat over handbal. Het is en blijft een vreemde sport hier in Red Deer.

Uitreiking van de gouden medaille!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten