vrijdag 18 april 2014

............. En toen ???????

Tadam...........................

was Jesse opeens in Canada. Nou ja, opeens! Ruim twee weken geleden kregen we een telefoontje van Jesse dat hij wel heel graag weer onze kant uit wou komen. Of dat bij ons gelegen kwam. Natuurlijk kwam dat gelegen. Er was één maar ........... het moest een verrassing blijven voor Tamara. Gelukkig waren die twee weken gauw om, want om dit geheim te moeten houden was wel heel lastig. In die periode heeft Patrick een week eerder dan gepland zijn ontslag ingediend bij Cilantro & Chive en heeft hij sinds gisteren ook alweer een nieuwe baan. Zijn laatste werkdag is morgen (zaterdag) en zijn eerste werkdag is pas als Jesse weer in het vliegtuig naar huis zit. 
Tamara wist dus echt van niets. Ze vroeg zich wel af waarom Patrick gisterenochtend zo hyper was, en al wakker toen Tamara om half zeven naar haar werk moest. Patrick gaf als excuus aan dat hij zo excited was omdat ze op de college kaas gingen maken. :)
Toen Tamara eindelijk om kwart over zes thuis kwam van haar werk was ze ook zeer verbaasd en stomgeslagen dat ze Jesse's stem hoorde in ons huis. Eerst dacht ze nog dat het een geluid was via Skype maar al snel had ze door dat dat niet het geval was. "I cannot believe it, I cannot believe it. You are here!"
Na een goede nachtrust was Jesse vanochtend fit genoeg om te helpen bij het sneeuw schuiven. Hij zei twee weken geleden al dat hij het super zou vinden als er nog een restje sneeuw te vinden zou zijn. Wie had kunnen bedenken dat er vanochtend weer een vers pak sneeuw zou zijn!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten