dinsdag 23 juni 2015

Red Seal Chef Patrick Bauer

Drie jaar Red Deer College zitten er op. Afgelopen week donderdag heeft Patrick zijn Provinciaal Examen gedaan en Vrijdag het landelijk examen. Het laatste examen is het zogeheten Red Seal. Met het laatste diploma kan hij in heel Canada zijn taak als Chef uitvoeren. Vandaag al bleek dat Patrick voor beide examens is geslaagd. Helemaal geweldig.
In september van het afgelopen jaar wist Patrick al dat het leventje als kok niet echt voor hem is weggelegd. Toch wilde hij de opleiding afmaken. Naast het Child Care diploma level 1 heeft hij nu dus ook het Red Seal diploma voor Chef kok. Een mooie combinatie.
Na de schoolvakantie (31 augustus) zal Patrick weer terug gaan naar de college. Hij begint dan aan een nieuwe uitdaging. Hij begint aan twee verschillende opleidingen tegelijk. De opleiding voor kinesiologie en onderwijs. Beide opleidingen duren normaliter 4 jaar, maar er is een mogelijkheid om ze tegelijk te volgen. Dit zal dan een jaartje langer in beslag gaan nemen. De eerste twee jaar zal Patrick in Red Deer naar de college kunnen. Voor de overige drie jaar zal hij naar de Universiteit van Edmonton of Calgary moeten.
Naast het studeren heeft Patrick ook zijn baan bij de college weten te behouden. Een baan van 15 uurtjes die hij naast zijn studie kan blijven uitvoeren. Zo heeft hij in elk geval voor het komende jaar een zakcentje. Maar nu eerst maar genieten van het feit dat Patrick geslaagd is. En genieten van de vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten