vrijdag 25 december 2015

Kerst 2015

The stockings were hung by the chimney with care,
In the hope that St Nicolas soon will be there
He's bringing lots of toys,
for girls and boys....................
Neah! Niet bij ons. Yep, de stockings hangen er nog steeds.............. leeg!
In plaats van de stockings te vullen met allerlei onzinnigheden, hebben we ervoor gekozen om een echte mixer te kopen. Sinds we in Canada wonen hebben we al vier handmixers versleten! Tijd om te investeren in iets wat langer blijft.
Christmas Eve in Red Deer,
Gisterenavond zijn we bij Donna en Karl geweest. Patrick had de taak op zich genomen om kalkoen te bereiden. Jammer dat jullie er niet bij waren om dit feestelijke gerecht te proeven en zo de kookkunsten van Patrick te kunnen vaststellen. Eerlijk is eerlijk, zelden zo lekkere kalkoen gegeten.
Patrick en Karl hebben samen voor een goed Kerstdinner gezorgd. Ook Donna's kinderen en kleindochter waren aanwezig en wij hadden Aydee meegenomen. Het was een super gezellige kerstavond.
Om 10 uur zijn Aydee en ik naar de St.Mary's kerk geweest. Een katholieke kerk die op 5 minuten loopafstand van ons huis is gelegen. Het was voor mij de eerste keer dat ik in deze kerk kwam.

Christmas Day in Red Deer.
De temperatuur is -18 graden en de gevoelstemperatuur is -28! De zon is volop aanwezig, maar ondanks dat is het wel erg koud. Ondanks dat toch eventjes naar Bower Pond geweest. Het was echt te koud. Zoals je op de foto's kunt zien, niet echt druk op het ijs! Snel een korte ronde over de brug, een foto en snel naar de warme kachel in huis.


Oh ja, de afgelopen week hebben we een paar keer een kort filmpje bekeken met een aantal vrienden en bekenden. Iedereen kon er enorm om lachen. Misschien ken je het al, misschien nog niet! Veel plezier als je op onderstaande link klikt:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten