zondag 25 oktober 2020

Dertig jaar getrouwd - 39 jaar samen

Wie? Wij? Yep. Wow. DERTIG!!!!
Hoe vier je dit? Familie ergens ver weg in het buitenland, vrienden niet direct om de hoek en Covid als belemmering om samen te komen. De planning was om met ons drietjes, misschien met Aydee erbij, de dag thuis te zijn en vervolgens naar een restaurant zouden gaan. Maar het liep anders.
Kathy - Gull Lake kwam onverwachts bij mij naar het werk om equipment terug te brengen. Tussen neus en lippen door vroeg ze of wij zin hadden om in het weekend met haar mee te gaan naar Field, in B.C..
Aha, leuke gelegenheid om iets te regelen waar Frank niets van af weet. Het enige waar Frank voor moest zorgen was een koffer voor zichzelf inpakken voor drie dagen. Hij zou t.z.t. wel uitvinden waarom. We zijn dus onverwachts vier dagen in Field geweest waar we alle jaargetijden in vier dagen hebben mogen ervaren; een dag motregen dat eindigde met hevige regenval; een dag met zon en goede temperatuur; en een dag met lichte sneeuwval. Al met al was het een lekker relaxed weekend. Hoog in de bergen bij Golden, B.C.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten