woensdag 28 oktober 2009

Griepvirus, levensverzekering en basketball

Griepvirus
Het lijkt erop dat het griepvirus ook hier in Red Deer om zich heen aan het slaan is. Maandag was er een mogelijkheid om je te laten inenten. Wachtrijen van 5 uur en 3 rijen dik waren het resultaat. Gisteren, bij de huisarts, zaten mensen in de wachtkamer met mondkapjes voor. De mensen die binnen kwamen met een vreselijke hoest kregen zo'n mondkapje. En op scholen is 20% van de leerlingen en docenten absent vanwege de griep. Op dit moment zijn wij nog klachten vrij.
Levensverzekering
Omdat we een levensverzekering hebben afgesloten, kwam er gisteren een vrouw bij ons op bezoek voor medische controle. Eerst moest er een formulier ingevuld worden. Vragen op dit formulier waren o.a. of je ooit gerookt had. Zegt Frank: " ja, 1 sigaar toen ik 16 was tijdens de jaarwisseling!" Maar als je langer dan 20 jaar niet meer gerookt hebt, is er niet veel aan de hand. Er moest ook bloed afgenomen worden. Nou, dat hebben we gemerkt. Niet geheel zachtzinnig werd dit even gedaan, zullen we maar zeggen! Verder moesten we een potje urine geven. Zegt Patrick: "He, pa, ben je al geweest, anders kun je dit (appelsap) wel in het potje doen. De vrouw verstond ons toch niet!! En als laatste werd de bloeddruk gecontroleerd. Van allebei was de bloeddruk helemaal goed.
Basketball
Enkele weken geleden ontving Patrick een uitnodiging voor een NBC International basketballtournement. Om daadwerkelijk aan dit Internationale toernooi mee te kunnen doen moesten we enkele formulieren invullen. Twee van die formulieren moesten worden ingevuld door derden (familielid, kennis, iemand van de kerk, iemand van school, of iemand van het sportteam). Gisteren is het laatste formulier met de post gegaan. En dan nu maar afwachten of dit 9 daagse Internationale toernooi voor Patrick door zal gaan.
Aanstaande zondag zijn de Try-Outs voor het basketballteam van school. Iedereen die wil kan dan komen trainen. Er wordt die dag tweemaal anderhalf uur getraind. Patrick is natuurlijk van de partij!

2 opmerkingen:

  1. Hopen maar dat jullie griepvrij blijven! Mijn man ligt al de hele week in bed, doodziek...
    Ik zal duimen voor Patrick, zo'n stage is niet niks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hier wordt waarschijnlijk toch iedereen ingeent voor mexicaanse griep.
    succes, voor jou pat. nbc...toppie!!
    toi toi voor jou man

    BeantwoordenVerwijderen