donderdag 18 maart 2010

Handbal? Ja, handbal.

Vorig jaar werd er bij Patrick op school gesproken over een eventuele deelname aan een schoolhandbalcompetitie. Dit zou alleen gerealiseerd kunnen worden als er voldoende deelnemers zouden zijn, en als er iemand zou zijn die iets van de regels af zou weten. Natuurlijk heeft Patrick verklapt dat zijn mamaatje enige handbalervaring heeft. Inmiddels heeft Yvonne kennis gemaakt met de spelers van de Boys and Girls Senior teams, en ook al een training gegeven. Het is voor de LTCHS spelers een totaal nieuwe sport. Patrick is de enige speler die een beetje kennis heeft van het spelletje en de regels! Een hele uitdaging dus om deze groep te begeleiden. Het is de eerste keer dat er een team uit Red Deer mee gaat doen aan de Provincials die op 23 en 24 april in Edmonton gehouden worden.

Gisteren werd de training gegeven door de coach/trainer van het Alberta team, en het Canadees nationale team. Vandaag konden de deelnemers een DVD bekijken met daarop een wedstrijd van Argentinie tegen Brazilie. Zo hebben ze een beetje een idee kunnen krijgen hoe handbal gespeeld kan worden.



Frank en Red Deer Forklift/Leavitt
Frank heeft inmiddels te horen gekregen dat hij bij Leavitt kan gaan werken. Een hele opluchting.

1 opmerking:

  1. Mooi verhaal van dat handbal. Een nieuwe sport in Red Deer dus. Proficiat! Frank gefeliciteerd met de vaste aanstelling met je baan! En dan de lente die er aan komt! Het kan blijkbaar allemaal niet op. Houden zo!
    Op dit moment in Mandurah, bij Hans en Wemie ten Vaanholt. Op weg van New Zealand (Renata trouwerij afgelopen december) naar Sasja's trouwerij in juli dit jaar in Tofino, Vancouver Island. Maak onderweg wat tussenstops; nu dus in Western Australia. Groeten vanuit een zomerse omgeving (nou ja, de herfst is hier net begonnen, met temperaturen rond de +25 graden C), ook van Hans & Wemie, Rob

    BeantwoordenVerwijderen