zondag 1 augustus 2010

Anderhalf jaar in Red Deer

Terwijl in de eerste week van februari 2009 de twijfels over onze grote stap omsloeg in enorm verdriet, en we het helemaal niet zagen zitten om iets nieuws op te bouwen, wonen we inmiddels anderhalf jaar in Red Deer. We hebben ons eigen stekje aan Maxwell Avenue leuk ingericht, en vinden Red Deer een heerlijke, rustige stad waar we het goed uit kunnen houden.
Na vijf keer veranderen lijkt het erop dat Frank nu zijn plekje heeft gevonden. Sinds hij bij deze werkgever werkt, heeft hij bijna elke week nog een heftruck verkocht. Helemaal geweldig toch.
Yvonne heeft een vaste aanstelling bij de BSO en heeft het er super naar haar zin. Het evaluatiegesprek liet zien dat er voor beide partijen sprake is van een prettige samenwerking. Beter kan het niet. Helaas zijn de diploma`s nog steeds niet gelijkgesteld waardoor ze nog steeds als assistent betaald wordt en vaak als supervisor functioneert! Maar het belangrijkste is dat ze met plezier werkt!
Patrick heeft het lastig gehad op de nieuwe school, maar is ondanks alle tegenslagen er toch in geslaagd om een aantal examens te halen. Komend schooljaar begint hij aan grade 13, en hoe dat verder gaat zal de toekomst laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten