donderdag 23 juni 2011

BBQ

Net als elke woensdag zijn we gisteren ook weer naar de BBQ/potluck geweest. Het is inmiddels gewoonte voor ons om diverse families op te halen, want niet iedereen heeft de beschikking over een auto. De BBQ wordt bezocht door heel veel mensen met verschillende nationaliteit; Soedan, Kenya, Somalia, Afghanistan, Irak, Iran, Nederland, Canada. Sommigen zijn nog maar net een paar dagen in Canada, anderen al een aantal jaartjes. En iedereen (jong en oud) probeert natuurlijk engels te praten met elkaar.
Patrick is door de BBQ in contact gekomen met een aantal leeftijdgenoten. Ze ontmoeten elkaar niet alleen bij de BBQ, maar ondernemen ook regelmatig andere dingen samen.
Frank moet het een beetje rustiger aandoen. Hij heeft behoorlijke last van zijn rechterknie. Na een bezoekje aan de arts weet hij dat hij een irritatie aan de buitenste knieband heeft. Rust is de enige medicijn. Af en toe strompelt Frank nu met Yvonne's krukken. Maar hopen dat de irritatie gauw over is. Fietsen naar het werk lukt nu even niet, auto rijden is niet geheel ongevaarlijk (remmen met links is toch ietwat gevaarlijk) en lopen is ook geen optie. Maar goed dat er regelmatig bussen rijden naar het centrum.
Yvonne en Patrick zijn de dagen aan het aftellen. Nog 5 1/2 dag en de schoolvakantie begint. Ook de kinderen van de BSO lijken de dagen af te tellen. Kortom: een hectische laatste week bij de BSO's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten