dinsdag 16 augustus 2011

Oepsie ............

Dat is lang geleden dat we iets op ons blog gezet hebben. We hebben geen excuus van druk, druk, druk zijn. Maar gewoon, het is er niet eerder van gekomen.
Alles gaat hier zijn gangetje. Frank is gewoon aan het werk bij C.A.R.E. en Yvonne werkt de hele zomer voor de Red Deer Child Care. Patrick zou de hele maand Juli als vrijwilliger naar het Baha'i Centre in Sylvan lake gaan, maar daar is op het laatste moment iets in veranderd. Door onvoorziene omstandigheden heeft Patrick besloten om zich terug te trekken. Maar doordat hij niet naar Sylvan Lake is gegaan, zijn er andere zaken op zijn pad gekomen. Inmiddels is hij 'John de Manager' van Quenched, een Coffee Shop Down Town. Het stel dat de Coffee Shop runde is er onverwachts mee gestopt. Op dit moment zijn er naast Patrick een aantal vrijwilligers die de Coffee Shop draaiende houden. Tussendoor werkt Patrick af en toe voor de Red Deer Child Care. Er zijn nog steeds niet meer mannen die als Child Care Professional werken voor de RDDS. Lekker meegenomen voor Patrick.
Het lijkt erop dat ook Patrick zijn draai hier heeft gevonden. Op dit moment zit hij languit voor de televisie en speelt een football-game met Hasan. Die twee lijken goed aan elkaar gewaagd.
Hasan is samen met zijn familie 6 weken geleden uit Syrie gekomen. Dat het wereldje erg klein is blijkt wel. Broer Anas stond vandaag bij Yvonne's werk een presentatie te geven. Hij is namelijk vrijwilliger bij C.A.R.E. en was door Jan(et) Underwood gevraagd om mee te gaan. Zoals jullie inmiddels weten werkt Frank bij C.A.R.E. en is een collega van Jan. Helemaal verwarrend wordt het als we vertellen dat Jan ook nog eens onze overbuurvrouw is. De presentatie ging overigens over Irak. Een land waar veel over te vertellen is.
Voor vanavond zijn we uitgenodigd bij de Raad-Family (Hasan's ouders). We eten daar mee en worden om 20.59 uur verwacht. Vanwege de Ramadan eten ze tussen zonsondergang en zonsopgang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten