donderdag 28 juli 2011

Vice Versa

Gisterenavond is Frank weer thuis gekomen vanuit Nederland. Zijn vlucht ging vanuit Amsterdam naar Toronto. En van Toronto naar Calgary. Een gelukje voor Frank was dat hij in Toronto met een vlucht eerder naar Calgary kon vliegen. Daardoor was hij i.p.v. 1 uur vanochtend, al om 23 uur gisterenavond in Calgary. Yvonne, Monique en Adri hebben Frank opgehaald.
Na een korte nachtrust werden we uitgenodigd door Monique en Adri om bij Glenn's te gaan ontbijten. De bijna vier weken vakantie in Alberta zitten erop voor Monique en Adri. Na vier koppen koffie en een heerlijk ontbijt, nemen we afscheid. Met de gehuurde auto rijden ze via CrossIron Mills (winkelcentrum bij Balzac) naar Calgary Airport.
We kijken terug op een fijne tijd samen.

Een leuke anekdote van afgelopen week: Monique en Adri waren alleen in ons huis toen de stroom uitviel. Bleek dat heel Red Deer zonder stroom zat op dat moment. Maar voordat ze dat wist, is ze 'even' bij onze buurvrouw Donna gaan vragen of ze daar ook zonder stroom zaten. Nou, van het een kwam het ander. Voor Monique het in de gaten had, zat ze bij de buurvrouw binnen en zat ze bijna aan een glas witte wijn. De buurvrouw vertelde dat ze in haar eerste leven (!) in Nederland is geweest. Ze werd toen meegenomen naar de grootste waterval van Nederland. Voor de kenners, die waterval ligt toevallig in Loenen (Veluwe). Voor de deskundigen onder de lezers van ons blog, is het duidelijk waarom dit grappig is. Monique en Yvonne zijn namelijk allebei in Loenen (Veluwe) geboren. Een andere grappige bijkomstigheid is natuurlijk dat de Niagara Falls in Ontario (Canada) ietsje groter zijn dan deze Loenense Waterval.
Na deze korte kennismaking met Donna ging Monique weer terug naar Adri, die zich afvroeg waar Monique toch bleef. De stroom was namelijk al lang weer opgang gebracht.
De volgende avond was het duidelijk waarom Monique zolang was weggebleven. We waren namelijk uitgenodigd door Donna en Carl om te komen eten. Het gevolg: een gezellig avond waarin we lekker hebben gegeten en gekletst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten