dinsdag 1 januari 2013

Oudjaars Avond

Er wordt een groot feest bij de Bower Pond gehouden ter inluiding van het 100 jarig bestaan van Red Deer. Frank en Yvonne besluiten er heen te gaan. Enorm veel mensen zijn al aan het schaatsen en een grote groep jongeren glijden met een matje van de besneeuwde heuvel af.
Van alle kanten komen de mensen aangelopen. En tegen de tijd dat het vuurwerk afgestoken wordt is het een enorme drukte, op en rond het ijs. Gelukkig is het niet al te koud, het is maar -3 graden. Het vuurwerk wordt begeleid door muziek. Het grappige is dat het eerste lied het voor Nederland oh zo bekende lied is: "Nederland, oh Nederland, wij ..............." We hoorden alleen de muziek, er was geen tekst bij. Na dit geweldige nummer begon het vuurwerk. Het is natuurlijk lastig om vuurwerk op een foto vast te leggen, want een foto geeft natuurlijk niet exact weer wat wij gezien en ervaren hebben.

Maar het was echt de moeite waard. Het komende jaar zullen er de nodige festiviteiten zijn ter ere van het 100 jarig bestaan.

 

Tamara en Patrick zijn helaas nog steeds niet fit genoeg om de deur uit te gaan. Tamara stoeit nog met een verkoudheid en Patrick worstelt met een griep die ervoor zorgt dat de koorts af en toe behoorlijk op de loop met hem gaat.

Vanmiddag gaan we naar de buurtjes waar we gezamenlijk het nieuwe jaar inluiden. Zal ongetwijfeld weer een gezellige middag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten