zaterdag 15 februari 2014

The Netherlands and the Dutch Culture

Al zoekende naar traditionele Nederlandse muziek op Youtube ontdekte Yvonne een grappig filmpje over Nederland. Het filmpje is te vinden op youtube onder 'the Netherlands and the Dutch Culture' filmpje van TheSimoesFamily.  Dit filmpje maakt het eenvoudig om hier iets meer over Nederland te laten zien. Als alles mee zit willen ze het filmpje volgende week laten zien tijdens International Mother Language Day. Frank en Yvonne zullen die dag weer present zijn aan de Nederlandse Tafel.
De reden dat Yvonne op zoek was naar Nederlandse muziek is dat ze met het C.A.R.E. koor traditonele muziek willen instuderen. Tijdens de Cultural Mosaic Day in Maart zal het koor voor het eerst optreden. Op dit moment bestaat het koor al uit 20 leden. Jullie zullen er ongetwijfeld meer over lezen (en wie weet horen).

Het is vandaag zaterdag; de zon schijnt; de temperatuur is -15; de bezineprijs was voor twee dagen op 1.12 dollar per liter en is nu weer gezakt naar 1.09 per liter; Frank is squashen; Tamara werkt in de Running Room; Patrick begint vandaag om 2 uur en vult de tijd met huiswerk maken; Ryan slaapt en Yvonne maakt het huis schoon. En als iedereen vanavond weer thuis is kunnen we gaan genieten van een lang weekend, want maandag is iedereen vrij vanwege Family Day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten