zaterdag 15 oktober 2016

Thanksgiving 2016

Wat een mazzel hebben wij met onze trouwdatum. In Nederland wisten we niet van het bestaan van Thanksgiving. Maar inmiddels weten we wel dat we altijd rond onze trouwdag een lang weekend vrij zijn. Altijd handig als je iets te vieren hebt. We zijn naar Calgary geweest. Gewoon Calgary. We komen best regelmatig in Calgary, maar dan voornamelijk om naar het vliegveld te gaan. Of we passeren Calgary als we naar Canmore, Banff of BC gaan. Dit keer dus maar eens een bezoekje gebracht aan het Centrum van Calgary:


En zaterdag avond naar een optreden van WD and the 40th!!
Een Rode Kruis collega speelt met zijn twee zonen in een band. De band had een optreden in Calgary. Best een keer leuk om te gaan luisteren. Cowboy Rock! Vanuit het centrum met de bus gegaan. Het waren 40 stops tot aan de pub volgens een tourist info persoon.We weten niet of het nu bushalte stops waren, of stoplichten. Maar we zijn er in elk geval gekomen. In elk geval weer een ervaring rijker geworden. 

Maandag een bezoek gebracht aan het nieuwe ijshockey paradijs. Het paradijs is gebouwd bij het Olympisch Park. Vanuit het hockey paradijs mooi zicht op de indoor bobslee start oefenbaan.  

Ondanks de kou was het gezellig in Calgary. Hier een foto van het Princess Island. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten