donderdag 23 juli 2009

134 Maxwell Ave, T4R 1N3 Red Deer AB

Maandagavond. We zijn na het huizen bekijken nog een keer terug gegaan naar 134 Maxwell Ave. Dit huis vinden we wel erg mooi. We besluiten om een bod te doen op dat huis.
Dinsdagavond. De makelaar komt naar ons huis om de papieren in te vullen die nodig zijn voor het onderhandelen. Na het invullen belt hij met de makelaar die het huis aan Maxwell Ave in de verkoop heeft. Er wordt wat moeilijk gedaan. Het lukt niet om meteen iets af te spreken. De papieren die wij ingevuld hebben en ondertekend, moeten ook door de verkoper ondertekend worden.
Woensdagavond. De makelaar loopt bij ons naar binnen en zegt dat alles rond is. De verkopers zijn akkoord gegaan met wat wij te bieden hebben. We hebben het huis iets onder de verkoopprijs gekocht, en we kunnen eind augustus al overhuizen. Natuurlijk zijn er nog wat addertjes onder het gras. Zo moet de hypotheek geregeld worden. Dat gebeurt vanavond. En vindt er morgenmiddag een keuring van het huis plaats. Wij zullen het laatste uur van die keuring ook in het huis aanwezig zijn.
En zaterdag? Dan gaan we voor een weekje op vakantie. Met de camper door de Rockies richting Penticton in BC. Tenminste, als het lukt. Er schijnen daar op dit moment flinke bosbranden in de buurt te zijn. Kan dus maar zo zijn dat we ergens anders naar toe gaan. Dat zien we dan wel weer.

1 opmerking:

  1. Hallo,
    gefeliciteerd met de aankoop van jullie huis. En de bank is prachtig. Jullie hebben dan wel ellende gehad maar nu is het dan toch goed gekomen. Leuk dat Jesse er is. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Groetjes Gerd en Sonja.

    BeantwoordenVerwijderen