dinsdag 14 juli 2009

Red Deer, Toronto, Ohio, WesternerDays, Ryan en nog meer

Ons laatste bericht is alweer een tijdje geleden. Dus, hierbij weer wat nieuwtjes.
Frank is op dit moment nog op reis voor zijn werk. Vorige week zat hij in Toronto voor een paar dagen, en sinds zaterdagmiddag zit hij in Ohio. Vanavond laat komt hij weer thuis. Ondertussen vermaakt Patrick zich met het mailen naar Nederland, films kijken en naar het Collicut centre om wat te basketballen. Vorige keer hebben jullie kunnen lezen dat we heel veel pech hebben met de bank. En op dit moment weten we nog steeds niet of we die bank nu nog krijgen of niet. Morgen is de winkel nog eenmaal open. Natuurlijk gaan we erheen en hopen dat we de bank alsnog mee kunnen nemen.
De afgelopen week hebben we veel slecht weer gehad. Het water dat je op de foto ziet heeft niets met dat weer te maken. Maar overal in Red Deer worden de brandkranen opengedraaid en laten ze het water volop over de straat lopen. Ik heb maar eens aan de buurman gevraagd waarom dat gedaan wordt. Hij weet het ook niet precies, maar dacht dat het te maken had dat in de winter de putten bevriezen. Er zou dan een vieze drap op het ijs komen te liggen. Dat moet dan even doorgespoeld worden!!!
Wat betreft het weer hopen we nu dat er langzaamaan wat meer zonnige dagen komen. Morgen beginnen de WesternerDays. Een enorm spektakel. Volop kermis, muziek, en paardenraces. Wat het allemaal inhoud, dat is nog een verrassing voor ons. Morgenochtend is de start met de parade. Vanuit Curves doen we dan mee met de big-bike, waar ik eerder over schreef. Het zal wel een gezellige boel worden.
Morgenmiddag gaan we voor het eerst een huis bekijken. We hebben namelijk besloten dat we zo snel mogelijk een huis willen kopen. Het huis van morgen ziet er aan de buitenkant erg mooi en groot uit. Nu maar hopen dat de binnenkant ook bevalt.
Ryan is vandaag voor de tweede keer hier naar een hondentrimmer geweest. De eerste keer was het echt een ramp. Nu ziet hij er echt heel mooi geknipt uit. Dit adresje bewaren dus maar.
Afgelopen zaterdag heeft Patrick zijn laatste rijles gehad. De rijinstructeur was zeer tevreden over Patrick's vorderingen. Hij beoordeelde deze laatste les met een gemiddelde van 7,5. Met dit gemiddelde mag hij het officiele rij-examen afleggen. Echter, hij moet dan wel eerst een jaar zijn learners hebben. Dus, volgend jaar april mag hij afrijden. Tot die tijd mag hij alleen rijden als er een bevoegd rijder naast hem zit. Nou, daar kan hij wel mee leven hoor. Het leuke is dat hij zaterdag kan rijden als we Jesse ophalen bij het vliegveld in Calgary.
De tuin begint nu echt veel kleur te krijgen. Een paar maand geleden heb ik alle dode stengels en knoppen nog uit de tuin verwijderd en leek de tuin een kale bende. Nu is het een vrolijke plantentuin geworden. Zie de diaserie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten