woensdag 15 juli 2009

Ja Ja

Helemaal moe van het reizen kwam Frank gisterenavond laat weer thuis. De beurs in Ohio was dan wel de moeite waard, maar het was ook dood vermoeiend. Vanochtend moest ik al vroeg op vanwege de parade. Om half negen al werd iedereen verwacht. Kledingadvies: rose gekleed! Tja, wat wil je ook als je Curves gaat vertegenwoordigen. De totale opbrengst dat we met de Curves deelnemers voor de heart and stroke foundation bij elkaar gekregen hadden was 3700 dollar. Voor degenen die mij gesponsord hebben, heel erg bedankt. Het was ongelooflijk leuk om met deze parade mee te doen. Het weer was geweldig waardoor er veel bezoekers langs de parade zaten en stonden. Dit maakt de parade helemaal tot een geslaagde happening. Zie de diaserie om een indruk te krijgen van de parade. Helaas was ik de fotograaf dus sta ik niet op de foto's. Volgend jaar moet ik dat maar anders regelen, maar dat zien we dan wel weer.
Vandaag had Frank een prive-chauffeur. Eerst naar The Livingroom om verhaal te halen over de bank. Om 12 uur (noon) gingen de deuren open. Voor die tijd was het al een enorme drukte voor de deur van alle mensen die iets gekocht hadden bij The Livingroom. Maar, een goed bericht voor al die mensen (dus ook voor ons): aanstaande maandag kan iedereen om 10 uur zijn meubelstuk ophalen. Het enige nadeel is dat je het zelf moet ophalen en vervoeren. Nou, daar vinden we natuurlijk wel een oplossing voor. Natuurlijk geloven we het pas als de bank hier in huis staat. Dus, maandag hopen we een foto van de bank te kunnen plaatsen op het blog.
Aan het eind van de middag hebben we een huis bekeken die mogelijk door ons gekocht gaat worden. We zijn er alledrie enorm enthousiast over. Morgen nemen we contact op met de makelaar en als het goed is zitten we morgenavond rond de tafel om over de koopprijs te onderhandelen en verdere afspraken te maken. En als dat allemaal rond komt, kan het maar zo zijn dat we op 30 september gaan verhuizen. We zoeken nog mensen die ons daarbij willen helpen. Heb je interesse, meld je dan. Wij zorgen voor logies en ontbijt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten