vrijdag 17 juli 2009

Nee Nee

Helaas. Het huis gaat niet door. We hadden begrepen dat we gisterenavond met de verkopers en de makelaar rond de tafel zouden gaan zitten. Maar dit hebben we verkeerd begrepen. We hadden alleen een afspraak met de makelaar om de papieren in te vullen die nodig zijn voor de aankoop. Toen de formulieren bijna ingevuld waren belde de makelaar met de makelaar van de verkopers. Bleek er al een ander bod gedaan te zijn, en inmiddels ook geaccepteerd. De makelaar baalde natuurlijk als een stekker. Maar helaas voor ons dus.
Meteen na het telefoongesprek stelde onze makelaar voor om naar het kantoor te rijden, nieuwe opties te zoeken en uit te draaien zodat we direct op zoek kunnen naar een ander huis.
Het is jammer, maar niet het aller ergste natuurlijk dat we een ander huis moeten zoeken. Misschien vinden we wel iets wat we nog mooier vinden!
Gisteren zijn Patrick en ik naar de WesternerDays geweest. Jemig zeg, dat is nog eens een kermis. Ik heb een paar foto's gemaakt zodat jullie weer een beetje een indruk kunnen krijgen. Natuurlijk is het al een geslaagde dag als het zonnetje lekker schijnt. Gisteren was het maar eventjes 30 graden! Wel jammer dat er 's avonds nog een flinke regenbui kwam. We hadden namelijk de stoelkussens nog op de tuinstoelen! Geen mogelijkheid om die eraf te halen, want toen waren we net op pad om de uitdraaien op te halen bij de makelaar.
Maar goed, zie de diaserie voor de WesternerDays. Er was vanalles te doen. Een enorme kermis dus, waar een goede verdeling was voor de kinderattracties en de attracties voor oudere kinderen (Het thema van de Days is: The kid in you!); een casino; een kinderboerderij; keuring van geiten, koeien, paarden; hoefsmid; shows van een glasblazer, houtbewerker, pottenbakker; autoshow; overdekte markt; hondenshow; paardenraces. En er is nog veel meer te doen, maar dat hebben we nog niet gezien. Dat doen we de komende dagen dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten