zondag 13 september 2009

fototoestel

Helaas, ons fototoestel is kapot. Dus, kunnen we voorlopig geen nieuwe foto's toevoegen aan het blog. Nou was er de afgelopen week ook niet veel te fotograferen hoor. Maandag hadden we een vrije dag; Labour Day. Maar van dinsdag tot en met vrijdag hebben Frank en Yvonne weer gewerkt en is Patrick naar school geweest. Patrick heeft gelukkig zijn laatste les, biologie, kunnen laten vallen. Daarvoor in de plaats heeft hij nu Sport. Niet zomaar sport hoor, maar sport outdoor. Hiervoor scoort hij net als de andere vakken punten die straks belangrijk zijn voor het slagen. De afgelopen week heeft hij kanoles gehad. De eerste kanoles was al meteen een ontgroening in zijn nieuwe klas. Als laatste werd hij ook de plomp ingegooid. Drijfnat dus. Gelukkig was het het laatste uur dus kon hij meteen thuis lekker onder een warme douche.
Donderdagavond werd op school uitleg gegeven over de graduation. Dit schooljaar wordt een jaar die Patrick (en ook wij natuurlijk) niet snel zullen vergeten. Er zijn allerlei activiteiten gepland, maar het belangrijkste is natuurlijk de dag van de graduation zelf; 28 mei volgend jaar.
Patrick moet binnenkort een babyfoto inleveren op school. Deze foto zal op die 28e mei gebruikt worden!
Oh ja, ook leuk. Horen we afgelopen week op de radio een commercial over een nieuwe wijk in Red Deer. In deze wijk zal de eerste rotonde van Red Deer komen. Lachen he. In Nederland weet je van gekkigheid niet meer hoevaak je rondjes heb gereden over de rotondes, en hier moet de eerste nog komen!
Vrijdagavond zijn we naar een footballgame geweest van Patrick's schoolteam. Je weet niet wat je ziet. Met helm en schouderbescherming komen de jongens het veld op rennen. Helaas heeft het schoolteam van LTCHS verloren van Lacombe.
Gisterenmiddag zijn we naar de volleybalwedstrijden geweest. De wedstrijden werden gehouden bij LTCHS. Chris speelde met het team van Hunting Hills ook mee in het toernooi. Leuk om Chris weer te zien. 's Avonds hebben Chris en Patrick nog even gepoold bij ons thuis. Al met al dus een prettige week gehad.
Binnenkort zullen we ons weblog ook maar eens in het engels gaan vertalen. Er zijn inmiddels ook Red Deerians die ons blog volgen. En om nu alleen plaatjes te kijken en af en toe een woordje te kunnen lezen is niet leuk. Dus, binnenkort ook wat tekst in het engels.

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Als de graduation bij jullie net zo gaat als hier in Zweden is het heel leuk! Wij hebben het in mei meegemaakt. Ouders droegen versierde borden met een babyfoto van hun kind met felicitatieteksten en naam (Patrick, maak je borst maar nat!). Hier was het eigen initiatief van de ouders, bij jullie van school. Verder een hele ceremonie. Dan besef je dat zo'n afsluiting ook goed en leuk kan gebeuren............We hadden eerder andere ervaringen! Als jullie wat foto's van hier willen, moet je maar even privé mailen.
    Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen