dinsdag 22 september 2009

Ons uitzicht


Eindelijk een paar foto's van onze directe omgeving. Wij wonen in de wijk Morrisroe. Deze wijk is in twee etappes als het ware gebouwd. Ons huis is gebouwd in 1980. De huizen aan de overkant van ons, zijn pas veel later gebouwd. Hier hebben ze het dan ook over oud Morrisroe en nieuw Morrisroe.
Op de foto, helemaal boven in het blog (waar staat: Ons adres), zie je een vooraanzicht van ons huis. Daar kun je zien dat je met een trap naar de voordeur gaat.
Bij de voordeur is een klein balkonnetje. Op de foto met de regenpijp (de slang die door het beeld gaat) zie je het uitzicht als we naar rechts kijken.
Overigens, alle straten die in de wijk Morrisroe liggen, beginnen met een M. De wijken die nu gebouwd worden, kunnen alleen nog beginnen met een X of een Q. De rest van het alfabet is dus al gebruikt!
Vanaf het 'balkonnetje' bij de voordeur, kijken we uit op twee
huizen. De weg die tussen deze huizen ligt, is dus de Maxwell Ave. Gelukkig rijden hier geen bussen doorheen, en van het overige verkeer merken we niet veel. Dat was bij de Horn Street wel even anders.
En als je dan even op de straat gaat staan met de rug naar ons huis, en je kijkt naar links en dan naar rechts. Dan zie je hetzelfde als de laatste twee foto's. We wonen dus in een lekker, groene wijk.
De foto's zijn vandaag gemaakt. Een strak blauwe lucht, hoge temperatuur (29 graden) met een beetje wind. Een mooie zomerse dag in de herfst dus.









3 opmerkingen:

  1. Hallo
    Ik vindt je E-mail adres niet op het CBB ,ik ga ook eind het jaar naar Red Deer kan ik je eens een paar vraagjes stellen
    grt Tim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tim.
    Ik zou je best wel info willen geven, maar ik weet helemaal niet wie je bent. Wat ga je doen in Red Deer?
    School? Werken? Of vakantie?
    Gr. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen