zondag 21 februari 2010

walk-inn clinic

Afgelopen week is Patrick toch maar even naar de Walk-inn Clinic gegaan. De enkel bleef vreemd dik, de hele voet was van teen tot en halverwege het scheenbeen geel en blauw, en de pijn nam alleen maar toe. De arts in de clinic heeft er alleen maar even naar gekeken. Voor hem bestond er geen twijfel; naar het ziekenhuis voor een rontgenfoto (X-ray). De eerste week de voet absolute rust geven, dus met krukken lopen. De tweede week de voet licht belasten en daarna starten met fysiotherapie. Maar eerst dus een foto laten maken en kijken wat daar uit komt. In het ziekenhuis viel de wachttijd mee. Dit in tegenstelling tot de walk-in-clinic. Daar hebben we bijna 2 uur zitten wachten. In het ziekenhuis stonden we binnen 45 minuten weer buiten, maar zonder te weten wat er nu aan de hand is. De uitslag zou via de huisarts naar ons doorgebeld worden. De volgende dag hebben we zelf maar eens gebeld naar de huisarts, maar er werd verteld dat de huisarts ons zou bellen zodra de uitslag binnen was. En de volgende dag hebben we maar weer eens gebeld. Kregen we weer hetzelfde te horen. Na het advies van de huisarts dat Patrick op krukken moest lopen, heeft Patrick daar redelijk goed naar geluisterd. Hij baalde wel dat hij op moderne Nederlandse krukken moest lopen. Hier loopt men namelijk nog steeds op houten krukken die onder de oksel steunen. In huis redt hij zich wel met de bureaustoel, daar zijn de krukken echt te lastig. Zaterdag belden we nog maar eens. Toen werd er gezegd dat we naar de clinic moesten komen en via de arts de uitslag zouden krijgen. Meteen maar 'even' naar de clinic. daar bleek dat de uitslag nog niet binnen was. De arts heeft gebeld naar het ziekenhuis, waarna we de uitslag dan eindelijk kregen. Gelukkig, niets gebroken. helaas, ernstig gekneusd. De arts adviseerde om de voet weer wat te gaan belasten en meteen te starten met fysiotherapie. Wel balen voor Patrick dat hij nu al vier wedstrijden langs de kant moet zitten. Het liefst staat hij vanavond in de hal en doet mee bij de shooting. Maar helaas, het pootje is nu belangrijker. Morgen maar eens een afspraak maken voor fysio. Rebecca, zijn therapeut, is bij de Olympische Spelen aan het werk. Nu maar hopen dat er een andere fysiotherapeut tijd voor Patrick heeft.
Frank heeft de afgelopen week goed werk verricht en de nodige verkopen gedaan. Bij het tennissen heeft hij inmiddels ook goed zijn draai gevonden. Vandaag eerst even een balletje slaan en daarna een wedstrijd. Leuk dat hij steeds vaker een maatje heeft om een balletje mee te slaan.
Voor mijzelf was het de afgelopen week afzien op het werk. Oorzaak: een stelletje ongeregelde, uit de ban geslagen kinderen die niet te corrigeren waren. Niet echt leuk dus. Maar hopen dat ze komende week weer wat 'normaal' gedrag vertonen. Jenessa, onze jongste collega, heeft vrijdag afscheid genomen. Zij gaat in september naar Griekenland en gaat daar een opleiding volgen. De komende week zullen we zien wie haar vervangster wordt bij ons.
Vandaag, de verjaardag van een van mijn zussen, is het weer niet goed met mijn vader. De laatste berichten zijn dat hij niet fit genoeg is om naar de verjaardag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten