donderdag 11 februari 2010

Ryan

De trappen in ons huis zijn voor Ryan af en toe een echte ramp. Afgelopen weekend hoorde Patrick en Yvonne een vreemd geluid. Patrick zag nog net hoe Ryan de trap af kwam rollen. Met zijn oortjes omhoog, staart in de lucht! En nu........ Nu loopt hij nog een beetje mank. Gelukkig durfde Ryan wel meteen weer de trappen op en af te gaan. Tja, we hebben nu eenmaal acht trappen in en om het huis.

Zaterdagavond was het een gezellige boel in ons huis. Onze oude buren, nieuwe buren en de makelaar waren bij ons. We hebben het wel goed getroffen in onze nieuwe omgeving. Wij zijn wel de jongste van alle stellen, maar dat mag de pret niet drukken. Onze overbuurvrouw, Jan, werkt bij C.A.R.E. Nou, en wat is hier nu zo bijzonder aan? Nou, gewoon. Frank had net afgelopen week contact gezocht met C.A.R.E. voor vrijwilligerswerk. Via de krant lazen we dat C.A.R.E. zich o.a. richt op nieuwkomers in Canada, Alberta, Red Deer. Een leuke manier om in contact te komen met de nieuwe Red Derians dus.


Ondertussen is onze straat eindelijk sneeuw en ijsvrij. De wegen zijn schoongeschraapt. Het schraapsel wordt hierbij naar een kant van de straat geschoven. Elk jaar wisselt het naar welke kant van de straat de resten worden geschoven. Dit jaar liggen de ijsresten aan de overkant van de weg. We kunnen nu dus weer veilig de straat uitrijden zonder eerst een pirouet gemaakt te hebben, want dat hebben we alletwee al een keer ervaren hoe dat is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten