dinsdag 13 april 2010

The boys in Toronto

Terwijl Yvonne zich het paasweekend vermaakte in Red Deer en omgeving, hebben Patrick en Frank een sportweekendje Toronto gedaan. Dit in plaats van een bezoek aan de Olympische Spelen in Vancouver, niet slecht.



Daarbij hebben we als hoogtepunten de thuiswedstrijden van de Toronto Maple Leafs en Toronto Raptors bezocht. Echt leuk om de ene avond in het enorm grote Air Canada Centre een NHL ijshockeywedstrijd te zien en de volgende avond op dezelfde plek NBA basketball. Erg indrukwekkend met hoeveel gemak de profs de balletjes in de basket weten te leggen.
Jammer genoeg hebben beide ploegen hun wedstrijd verloren, de Raptors in de laatste minuut met 1 puntje verschil. Daardoor lopen ze zelfs nog een risico om de play-offs mis te lopen!

Het hotel in het centrum van de stad zit vast aan het baseball stadium van de Toronto Blue Jays. Sommige kamers hebben uitzicht op het veld dat net als de Ajax arena een uitschuifbaar dak heeft.



Rondom de wedstrijden hebben we lekker geluierd en door de stad geslenterd, langs de boulevard van Lake Ontario. En op zondagmiddag een ontbijt op een terras in de zon. Op maandag hebben we een auto gehuurd om Truus en Loek te bezoeken. Het was leuk om hen na een paar jaar weer eens te zien en een beetje over ons Canadese leven te kletsen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten