donderdag 19 augustus 2010

Met de KLM, dat is pas Koninklijk!



Zondag, 15 augustus. Vol verwachting staan we te wachten op de komst van pa en ma Bauer. En ja hoor, daar zijn ze dan. Lekker luxe krijgen ze een lift van de gate naar de douane. Nog even wachten, nog even wachten ..............

............... en dan is het tijd om lekker bij te komen bij ons thuis. De afgelopen dagen hebben we veel van de omgeving kunnen laten zien. Regelmatig horen we pa en ma zeggen: "dat is hier groter dan in Nederland!"
Gelukkig lukt het ma goed om al wandelend te genieten van de mooie omgeving van Red Deer.
Maandag naar McKenzie Trail waar we de Loonies hebben gezien en naar de Golfbaan. De heren hebben zich uit kunnen leven op de golfbaan, terwijl de ladies zich hebben vermaakt in de geweldige omgeving. Dinsdag was het tijd voor wat inkopen. En ook daar was het weer duidelijk dat alles hier wel erg groot is.
Woensdagavond is het de avond dat we naar Richard gaan. Ook pa en ma gaan met ons mee. Helaas lukte het niet om een Tulband a la Ma Bauer te maken. Maar goed, Nederlandse pannekoken en een zak drop doen ook wonderen. Het was een gezellige avond.
Vandaag zijn we naar Gull Lake geweest. Patrick en Chris konden zich in het ondiepe water uitleven, pa en ma zaten ondertussen lekker te genieten van een milk shake op een terrasje.

3 opmerkingen:

  1. Gezellig, daar hadden wij ook wel even bij willen zitten!
    Groetjes Gerd en Sonja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, Patrick,

    Gefeliciteerd vanuit Twello,

    PROOST!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geweldig dat jullie het zo naar de zin hebben.
    hopelijk is onze kaart op tijd. (gekomen?)
    heel veel liefs en knuffels van ons...

    BeantwoordenVerwijderen