maandag 23 augustus 2010

Patrick's verjaardag

Vrijdag is Patrick 18 jaar geworden. Eindelijk de leeftijd waarop de wereld voor je open gaat (!)
In Nederland mag je dan beginnen aan je rijbewijs, hier mag je dan naar de liquor store! Het was voor Patrick erg fijn dat opa en oma Bauer hier zijn. Lekker naar de pub en vervolgens uiteten.

Het is jammer dat zijn Canadese vrienden het af hebben laten weten! Gelukkig is er facebook, is er de buitenpost, email, skype en MSN. Via die weg heeft Patrick veel felicitaties gehad. Het klinkt misschien vreemd, maar we bedanken jullie allemaal voor die berichtjes.

Zondag zijn we met pa, ma en Hamid naar de Sunnybrook Farm geweest. Midden in het centrum van Red deer bevindt zich een van de eerste boerderijen van Red Deer. Rondom deze boerderij is een museum gebouwd waar ze in dit weekend oude landbouwmachines showden, en waar ze een pancake breakfast hielden. Natuurlijk moesten we daar even heen.

's Avonds wilden we een baseball wedstrijd gaan kijken. Toen we eenmaal op de tribune zaten trokken donkere wolken zich samen boven Red Deer. Binnen 15 minuten zaten we in de stromende regen. De baseballwedstrijd hebben we niet meer gezien, we zijn maar snel weer vertrokken. Maar tegen de avond klaarde het weer op, scheen de zon en was het weer aangenaam warm. Volgens opa en oma is het weer hier best aangenaam. Nou, volgens onze ideeen mag het echt wel een tikkeltje warmer worden. Wie weet krijgen we nog een lekkere zomer voordat de eerste sneeuw zich laat zien. We wachten het af.
Maandag zijn de heren met opa en oma naar Edmonton geweest. De heren moeten het paspoort laten vernieuwen want het oude verloopt per september. Een mooie reden om er een dag op uit te gaan samen. Het weer is (eindelijk) goed, dus wat willen ze nog meer. In tegenstelling tot vorig jaar kun je hier nu niet echt spreken van een geweldige zomer. Vorig jaar was alles rond deze tijd erg droog en bruin, nu is alles nog steeds volop groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten