zondag 1 augustus 2010

Rupert op de golfbaan?

Maandag zijn we eindelijk weer een keer naar de golfbaan geweest. Onder andere door het slechte weer is het er de laatste tijd niet van gekomen. Leuk voor Ruben, want ook hij mocht een balletje of 40 slaan!

Zwemmen in Red Deer kan in een van de vele zwembaden, maar het leukste blijft het toch om naar Sylvan Lake te gaan en daar een (foot)balletje te gooien.

Omdat de heren nog wilden shoppen zijn we donderdag om 16.00 uur even naar de W.E.M. gegaan. In Nederland zou je je twee keer bedenken om even naar Amsterdam te rijden om een paar schoenen en hoofdtelefoon te kopen! Natuurlijk hebben we gegeten bij The Old Spaghetti Factory!

Dit weekend hebben we een lang weekend vrij. Frank, Patrick en Ruben hadden het plan om dan te gaan kamperen. Vrijdag redelijk vroeg vertrekken en dan maar zien of er ergens een plekje vrij is voor de tent in de buurt van Banff. Yvonne gooide roet in deze plannen, doordat ze op haar werk haar pink lelijk blesseerde. Frank kon eerst mee als chauffeur naar het ziekenhuis waar bleek dat de pink uit de kom stond, en een klein scheurtje in een bot zat. Maar goed. Na een goede, vlotte behandeling zat de pink in een spalk, en konden de heren hun plannen voortzetten. Aan het eind van de middag hadden ze een plekje voor de tent gevonden in de buurt van Banff.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten