zaterdag 9 oktober 2010

Banff, Lake Louise, 11 oktober en nog meer

Vandaag vertrekken we met de hele familie, dus met z'n vijven plus Ryan, naar Banff. Natuurlijk rijden we weer via de Rockies, want dat is toch een stuk natuur dat je niet mag missen als je in Alberta komt. Onderweg zullen we stoppen bij Nordegg en Lake Louise. En als de planning klopt slapen we vannacht in een mooi appartementje in Banff. We blijven in Bnaff tot en met maandag. Maandag zijn we allemaal een extra dagje vrij. Niet omdat Frank en Yvonne dan 20 jaar getrouwd zijn, maar omdat het dan Thanksgiving is. We zijn uitgenodigd om 's avonds met zijn allen naar de buurtjes, Donna en Carl, te gaan. Leuk, leuk, leuk.
Komende week zal het voor pa en ma lastig worden. Ze zullen zich gaan voorbereiden op de terugreis naar Nederland. Zaterdag, de 16e oktober brengen wij ze weer naar Calgary waar ze met het vliegtuig rechtstreeks naar Amsterdam zullen vliegen. Misschien dat we ze nog zover krijgen dat ze van de week een stukje op het blog plaatsen.

1 opmerking:

  1. Hoi, Canadian Bauers.

    Jullie hebben dus een leuk weekend voor de boeg. Geniet er nog maar even flink van. Pa en Ma, zet de laatste belevenissen nog maar even op de site met een aantal foto's van de hele familie. Maak er nog een leuke week van en tot de 17e.

    BeantwoordenVerwijderen