maandag 25 oktober 2010

Sneeuw!

Het is zover. Sneeuw in Red Deer. Sinds vanochtend is het al aan het sneeuwen. Gelukkig zijn de vlokken nog erg klein, dus is de hoeveelheid sneeuw nog beperkt.

Afgelopen zaterdag heeft Frank meegedaan aan een Memorial Tennis Tournement. De eerste wedstrijd kon nog buiten gespeeld worden, maar al snel werden alle wedstrijden verplaatst naar de Tennisbubbel (de indoorhal). Boven verwachting eindigde hij met zijn team eerste in de poule. Je gelooft het of niet, maar de man in de rode trainingsbroek is twee keer zo oud als Frank!
Terwijl Frank zijn wedstrijden had, was Yvonne in Rimbey voor een Art Workshop. Elke keer is het weer geweldig om naar Rimbey te rijden. In ruim een uurtje rijden is het dubbel genieten van de rustige omgeving, rondspringende herten over de weg te zien springen, een jachtige coyote in de velden te zien rondstruinen en een gestrand stekelvarken te aanschouwen die langs de weg was beland. In Rimbey was Art Whitehead aanwezig om de workshop Landscapes in Pastel te leiden. Het resultaat van de pasteltekening was van dienaard dat het ingelijst mee naar huis kon!
Zondag had Frank weer twee tenniswedstrijden. Terwijl Frank weer in de tennisbubbel was, ging Yvonne naar een ringnette wedstrijd. Twee meisjes van de BSO speelden een wedstrijd in een van de schaatshallen. Ringnette is als het ware ijshockey voor meisjes, met dat verschil dat er niet gespeeld wordt met een puck maar met een ring. En de sticks hebben geen blad onderaan. Een zeer actieve, felle sport dat erg leuk is om naar te kijken.
Aan het eind van de middag kwam Hamid weer gezellig bij ons. En dat hij niet bang is voor onze trouwe waakhond blijkt wel uit de foto. Vol trots zat Hamid met Ryan op schoot.

1 opmerking:

  1. Brrrr dat ziet er echt al weer winters uit! Leuk te lezen dat jullie zo actief zijn. Liefde uit Twello

    BeantwoordenVerwijderen