zondag 17 oktober 2010

Retourtje Nederland

Na een hele lange periode van afwegen heeft Patrick besloten om voor een paar maanden naar Nederland terug te gaan. Het leventje in Canada brengt hem niet wat hij ervan gehoopt had. Er zijn heel veel verschillen te benoemen tussen het leven in Red Deer en Wijchen. Het grootste verschil is voor Patrick dat er geen mogelijkheden zijn om te basketballen en het opbouwen van een vriendenkring erg beperkt is. Op het moment dat wij de keuze maakten om te emigreren, was Patrick 12 jaar. Op het moment dat we daadwerkelijk konden vertrekken was Patrick 16 jaar. En ja, als je alles van te voren weet neem je misschien andere beslissingen.
Patrick vertrekt morgenmiddag om 18.00 uur vanaf Calgary en zal met een rechtstreekse vlucht dinsdagochtend om 11.05 uur arriveren op Schiphol. Met een beetje geluk komt hij net als zijn opa en oma (die gisteren weer naar Nederland zijn vertrokken) een uur eerder aan.
De eerste dagen zal Patrick bij Monique en Adri (oom en tante in Deventer) blijven, om vervolgens richting Wijchen af te reizen. Mocht er iemand in Wijchen nog een kamertje over hebben, dan zou dat natuurlijk een hele prettige bijkomstigheid zijn.
Een ding is zeker: het zal altijd een positieve bijdrage in ons leven zijn.

1 opmerking:

  1. Hallo Yvonne, frank en patrick,
    Een hele moeilijke beslissing die jullie hebben genomen. Het gevoel dat de stap naar Canada een positieve bijdrage aan jullie leven heeft gegeven neemt niet weg dat het nu even heel lastig zal voelen! Sterkte. Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen