dinsdag 5 juli 2011

Monique en Adri


Ruim eerder dan gepland kwam de KL677 uit Amsterdam binnen.
Al vlot hadden we elkaar gezien, maar het duurde bijna een uur voordat we elkaar konden spreken.

Super om Monique en Adri te laten zien hoe we wonen en leven. Maar voordat we bij ons huis zijn hebben we eerst nog een lange rit voor de boeg. We rijden ruim anderhalf uur de lange snelweg met af en toe een bocht, en hier en daar een dal of heuvel. De drukte op de weg valt mee. Ondanks dat is het op het eind toch even spannend. Een truck met een enorme caravan erachter raakt net voor ons aan de slinger. Afstand houden is de beste remedie. Gelukkig gaat alles goed en zitten we even later veilig in ons huis.

Na het eten gaan we een rondje McKencie Trail lopen. In het water zien we wel iets bewegen, maar we weten alle vier niet wat het is. Als afsluiting van deze eerste dag gaan we naar Tim Horton's voor een lekkere bak koffie. Het is ruim 22 uur (voor Nederlandse begrippen is het al morgenvroeg 6 uur) als Monique en Adri het voor gezien houden. Dat mag ook wel na zo'n lange dag.

1 opmerking:

  1. geweldig om te zien hoe fijn jullie het hebben samen, alsof het nooit anders is geweest. blijkbaar is de reis meegevallen? goed man, geniet van elkaar en maak veel foto's zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten.
    dikke knuffels en groeten van ons DAC

    BeantwoordenVerwijderen