maandag 18 juli 2011

Wild Water Rafting op de Red Deer River

Op speciaal verzoek van Monique en Adri zijn we afgelopen zaterdag met zijn zessen gaan Raften op de Red Deer River. Nou ja, met zijn zessen. Yvonne was de hoffotograaf. Zij mocht meerijden met Ryan, de fotograaf van de organisatie van MukWah. Hij wist precies waar de mooie plekjes waren voor de foto's. Plekjes waar Yvonne met de Chevrolet nooit had durven rijden.

De weersomstandigheden waren erg goed. Volop zon en een hoge temperatuur. Maar voordat het zover was dat er geraft kon worden, moesten we eerst twee uur rijden. Het vertrek was namelijk 58 kilometer voorbij Sundre! Eenmaal aangekomen in het MukWah Park hadden we eerst een lunch. Daarna was het tijd om om te kleden; speciaal duikpak, speciale waterschoenen, een windjack en een helm behoorde tot de verplichte uitrusting. Daarnaast was er voor iedereen nog een peddel en een life jacket.






De Canwest group, onze groep wel te verstaan, kreeg een gids toegewezen die die dag voor de eerste keer mee zou gaan! Al snel blijkt deze man een rot in het vak te zijn. Hij kende de fijne kneepjes van het raften. Als enige groep (van de in totaal zeven groepen) lukte het de Canwest Group om met de Raft te surfen. Super om dat te zien. Helaas lukt het niet om een video op dit blog te downloaden, dus helaas moeten we jullie dat onthouden.






Monique en Adri zijn gisteren vertrokken naar de Rockies en komen volgende week weer terug. Omdat Yvonne met Adri's camera de foto's heeft gemaakt, en de camera natuurlijk nu ook in de Rockies is, moeten jullie even een weekje wachten op meer foto's.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige ervaring, om jaloers op te worden, erg gedurfd ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tjonge gaaf hoor...
    fijn om een beetje op de hoogte te worden gehouden.
    ik ben idd nieuwsgierig naar de andere foto's.
    rest jullie denk ik weer de taak om heen en weer te rijden om frnak weg te brengen?
    succes voor frank hij zal een heftige rit voor de boeg hebben. met gelukkig een ruime tijd om uit te rusten?
    en neem een lekker boek mee! is misschien ook leuk om mee terug te nemen, nederlandse boeken!
    en tampons.... niet vergeten. hihihih
    liefs DAC

    BeantwoordenVerwijderen