zondag 26 april 2015

Around the world with C.A.R.E.

Central Alberta Refugee Effort - Immigrant Centre bestaat dit jaar 35 jaar. Tijd volgens het bestuur om een groots feest te organiseren. Geen groot feest voor medewerkers en oud medewerkers, maar een fundraiser. Voor deze avond kon men kaartjes kopen. Een kaartje was 100 dollar en voor een tafel (met acht personen) betaalde je 750 dollar. De vraag aan de gasten was of ze als toerist wilden komen in plaats van gala kleding. Gedurende de avond was er een silent auction, a live auction en waren er diverse activiteiten die ook nog eens de nodige dollars op zouden kunnen brengen. De gasten werden getracteerd op lekkere hapjes, kregen voldoende gelegenheid om actief te zijn en konden geweldige optredens bijwonen. Optredens van Wereld Kampioen Taikwando, Wereld Kampioen Masterd Art, Optreden van jonge Chinese dancers, zangers en nog veel meer. 
Als executive director van C.A.R.E. moest Frank natuurlijk ook een woordje doen. Naast Frank the voorzitter van het huidige bestuur. Leuk voor Marcel dat hij bij dit feest kon zijn. Hier poseert Marcel samen met Frank tussen de chinese dansgroep. 
Via het bestuur kwam de vraag of Yvonne misschien een schilderij zou kunnen doneren voor deze avond. Het onderstaande schilderij is speciaal voor deze gelegenheid geschilderd door Yvonne. Het schilderij is opgekocht en vervolgens gedoneerd aan C.A.R.E. 
Na afloop van het feest wachtte er voor iedereen een flinke sneeuwstorm buiten. Alle gasten, gekleed in zomerse kledij moesten hun weg zoeken door de enorme sneeuwbui, en heel voorzichtig huiswaards rijden. De onderstaande foto is zaterdagochtend gemaakt! En dan te bedenken dat we vorige week zondag met  alle gasten voor Frank's verjaardag lekker buiten hebben kunnen zitten tot laat in de avond. 
Oh ja, met de opbrengst van de fundraiser zal C.A.R.E. een aantal grote wensen kunnen realiseren in het komend jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten