maandag 6 april 2015

En voor je het weet ....

.... ben je zo weer een maand verder, heb je niets meer op het blog geschreven en gaat alles weer zijn gangetje. Werken, sneeuw schuiven, genieten van het mooie weer, zingen, schilderen, opleiding en meer. Inmiddels is het jullie wel bekend dat het weer hier nogal fluctueert. In de afgelopen maand hebben +16 en -10 elkaar afgewisseld; was de sneeuw verdwenen en kwam er onverwachts weer een dik pak sneeuw bij; hebben we zandstormen gehad die zich afwisselden met hagel- en sneeuwbuien. Nee, wat dat betreft hoeven we hier niet bang te zijn dat het weer afgezaagd is.
22 Maart 2015 sneeuw ruimen :(

5 April 2015 Knoppen tellen :)
Frank is na terugkomst uit Nederland behoorlijk in beslag genomen door zijn werk. Niet alleen vanwege het einde van het fiscaal jaar (het fiscale jaar gaat van 1 april tot en met 31 maart) maar meer met het aanvragen van subsidies en de verbouwing die gepland staat voor het kantoor.
Tussen de bedrijven door heeft C.A.R.E. een middag de tijd genomen om te koken voor de gasten van het Ronald McDonald huis. Elke dag wordt er namelijk in het RMH door vrijwilligers gekookt. Inmiddels is Frank ook weer gestart met een nieuwe cursus om nog 'smarter' te worden. :) en is hij gestart met yoga lessen. Laatst genoemde is een prettige manier om de drukke momenten even met rust te laten
Patrick is met zijn laatste maanden aan de college bezig. Nog een paar weken en hij is klaar met het praktijk gebeuren en moet zich gaan richten op de examens. Daarnaast heeft hij zijn baan bij de college en is hij enorm gepassioneerd geraakt over het coachen van het jongens handbalteam van Lindsay Thurber Highschool. Yep. je leest het goed; handbalteam en geen basketbalteam.
Vorig jaar was hij Yvonne's assistent coach. Dit jaar heeft hij de leiding genomen. Tijdens een toernooi vorige week zijn er zes (!) jongens uit zijn team benaderd om deel te nemen aan de try-outs voor team Alberta.

Yvonne is naast haar full-time baan bij het Rode Kruis ook druk, drukker, drukst. Het zingen bij het koor is nu al verspreid over twee dagen. Op maandagavond wordt er bijna drie uur gerepeteerd met het koor en op donderdagavond bijna 2 uur met het kwartet. 23 Mei treedt het koor op en er moeten in totaal 12 liederen ingestudeerd worden. En voor elk lied moet een test afgelegd worden; en als je de test niet haalt kun je niet luidkeels meezingen maar zul je moeten playbacken!
Verder is ze gevraagd om een schilderij te schilderen voor C.A.R.E.'s fundraise/gala avond "Around the world with CARE". Het schilderij zal tijdens een silent auction  verkocht worden, tesamen met allerlei verschillende andere prijzen. De opbrengst komt ten goede aan C.A.R.E. Er zit geen druk achter, alleen is de gala avond 24 April!!
En dan is er ook voor Yvonne weer gelegenheid om haar handbalskills over te dragen, dit jaar aan het girlsteam van de highschool. Nu maar hopen dat we over drie weken met zowel het jongens als girlsteam aanwezig zijn tijdens de Provinciale kampioenschappen. Er wordt op dit moment hard getraind en geknokt door de spelers om hun plaats in het team te behouden en iedereen werkt hard om de handbalskills te verbeteren. We houden jullie weer op de hoogte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten