dinsdag 14 april 2009

1e paasdag

1e Paasdag en Frank's verjaardag. De zon scheen volop, het was lekker warm dus reden genoeg om wat meer van de omgeving te gaan bekijken. De sneeuw was zo goed als weg. We zijn naar Rocky Mountain House gereden. Dit is een kleiner plaatsje op ongeveer 80 kilometer vanaf Red Deer. Dit plaatsje ligt aan de voet van de Rockies, dus vandaar waarschijnlijk ook de naam. In Red Deer waren met de Paasdagen alle winkels (gewoon) open. In Rocky Mountain House was alles zo'n beetje uitgestorven. Alleen de eethuisjes waren open. Na een korte wandeling langs de Saskathewan-river zijn we voor een lunch naar de KFC gegaan. Och, je moet alles een keertje proberen! De rivier was geweldig mooi. Zie de foto en de foto`s van de diaserie.
`s Avonds was het tijd om de barbeque in elkaar te zetten. Frank heeft voor zijn verjaardag een echte Canadese Barbeque gekregen. Hij moest hem alleen nog in elkaar zetten. Na anderhalf uur, met goede hulp van Patrick stond de barbeque gebruiks klaar!
Dat het weer hier ook vreemde wendingen neemt hebben we inmiddels wel gemerkt. Afgelopen week hebben we lekker buiten gezeten en zijn we zelfs een beetje verkleurd. Vanochtend werden we wakker en lag er weer een pak sneeuw. Het weer van vandaag doet een beetje veel denken aan de Nederlandse sneeuwbuien. Niet echt lekker dus.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Frank-Yvon-Patrick,
    Wat een zonnige plaatjes van jullie eerste Paasdag zeg!
    En wat een schitterend verjaardagscadeau Frank!
    Heb je wel spare-ribs gehad?? Zelf marineren zeker. Moeten we "boerenribben" opsturen? Ze zijn hier in de aanbieding.
    Morgen gaan we voor een paar dagen naar Nordhorn.
    Hartelijke groeten van (o)pa en (o)ma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk, Frank, die aanbieding heb ik nog niet gehoord, van die boerenribben. Ik heb toch ook een BBQ???!!!

    BeantwoordenVerwijderen