vrijdag 10 april 2009

Goede Vrijdag in Red Deer

Ons eerste paasweekend in Canada staat voor de deur. Patrick heeft sinds gisteren al vakantie tot en met 2e paasdag. Frank heeft morgen z'n tweede praktijkdag waarin hij samen met Brenton een aantal gezinnen in Strathmore gaat bezoeken om te kijken of zij nog verdere verzekeringswensen hebben. De eerste afspraak is al om 9 uur en de laatste aan het eind van de middag dus dat wordt vroeg opstaan en laat thuis want Strathmore is ruim 2 uur rijden van hier. Maar dan heeft ie ook een fijn verjaardagsontbijtje verdiend op eerste paasdag of niet.
En de eerste bezoeken afgelopen dinsdag hebben al de eerste dollars aan inkomen opgeleverd, dus we hoeven zolangzamerhand niet meer alleen van onze Nederlandse spaarcenten te leven.
Voor Patrick zijn afgelopen maandag de theorielessen voor z'n rijexamen begonnen. In 3 weken 6 avonden naar school om niet alleen de droge verkeersregels te leren maar vooral ook hoe je veilig en rekening houdend met medeweggebruikers van A naar B komt.
Daarnaast heeft hij deze week echte niet-nederlandse sporten gehad op school, namelijk ijshockey en biljarten.
Yvonne is deze week met fitness begonnen bij Curves om weer een beetje meer in beweging te komen en een betere conditie te krijgen.
Vandaag worden de huurmeubels opgehaald. We hebben een zitbank, eettafel en bed in bestelling en kunnen ons tot de levering daarvan goed redden op onze eigen spullen uit Wijchen.
Ook gaan we vandaag de auto's voor de eerste keer wassen, we zijn intussen vergeten welke kleur ze hadden. Tot nu toe was het steeds te koud maar dat smoesje gaat nu niet meer op.

Vrolijk pasen allemaal!

1 opmerking:

  1. har,karin,tamara en rogier12 april 2009 om 02:47

    vrolijk pasen en van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    fijn dat jullie eigen spullen heel over zijn.

    groetjes h,k,t,r

    BeantwoordenVerwijderen