maandag 1 juni 2009

week 22


Maandag, 1 juni. We zijn nu vier maanden in Red Deer en hebben onze draai redelijk gevonden. Frank met zijn nieuwe werk; Patrick op school en bij de basketbal; Yvonne heeft de start gemaakt met het vrijwilligerswerk in Red Deer.
En Ryan, ja ook die heeft het hier goed naar zijn zin. Van de dierenarts in Wijchen hadden we nog een herinnering gekregen voor de jaarlijkse vaccinaties voor Ryan. Dus, met dat gegeven zijn we naar de dierenarts hier in Red Deer gegaan. In tegenstelling tot de dierenarts in Wijchen, konden we hier niet terecht zonder een afspraak. Dus, terug naar huis en een afspraak voor de volgende ochtend. Met de assistente was al doorgesproken welke vaccinaties er gegeven zouden worden. De volgende dag dus terug naar de dierenarts. Maar helaas voor Ryan, de vaccinaties konden niet gegeven worden omdat Ryan nog bezig was met een antibiotica-kuur. Aanstaande vrijdag mag hi j komen en krijgt dan alsnog de benodigde vaccinaties.
Yvonne heeft kennis gemaakt met de medewerkers van het Rode Kruis kantoor in Red Deer. Aanstaande vrijdagmiddag zal zij daar gaan werken. De taken: telefoon bedienen, receptie werk en wat administratief werk. Wel spannend. Nu maar hopen dat het schoolengels voldoende is.
Frank heeft ook zijn draai goed gevonden bij de nieuwe werkgever. Bij de diaserie zijn wat foto's toegevoegd die een indruk geven van het nieuwe bedrijf. De moeite waard om even naar te kijken.
Patrick heeft afgelopen weekend weer een keer een basketbaltoernooi gehad. Dit keer in Olds, een plaats op 45 minuten rijden van Red Deer. Vrijdag was om 6 uur de eerste wedstrijd. Helaas, maar de tegenstander had zich afgemeld. Iets wat men niet had doorgegeven, dus we waren voor niets zo vroeg naar Olds gereden. De wedstrijd om 9 uur ging gelukkig wel door. Alleen, nu was er bijna geen tegenstand. De jongens wonnen deze wedstrijd met 99-35. Zaterdag was er nog een wedstrijd om 1 uur. Deze wedstrijd, die fysiek een stukje zwaarder was, werd gewonnen met 65-54. En met deze gewonnen wedstrijden waren ze ook de winnaar van dit toernooi. Patrick speelt dit keer onder nummer 1. Oh ja, en de rode muts op zijn hoofd is geen muts maar zijn brace voor zijn bovenbeen. Stond wel grappig, rood wit blauw. De jongen naast Patrick is Chris.
Over het weer mogen we niet klagen. Het is de laatste dagen erg lekker zonnig en warm. Mooi weer om een lekker bruine kleur te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten