dinsdag 2 november 2010

En dat allemaal in een week?

Op maandag, 25 oktober werden zoals afgesproken de wasmachine en droger bezorgd. Wat een feest. Life is Good! Voor het eerst sinds we in Canada wonen, kunnen we zeggen dat de was schoon is. Nu maar hopen dat de kleding niet meer zo hard slijt als in de afgelopen anderhalf jaar.

Na een lange tijd is Yvonne weer begonnen bij Curves. De ontwrichte pink kan weer tegen een stootje, dus is er geen excuus meer om niet naar Curves te gaan. Verder zijn er op haar werk leuke ontwikkelingen gaande. Zoals het er nu uitziet zal ze vanaf januari als supervisor gaan werken. Ze blijft wel op dezelfde locatie, maar de groepen worden gesplitst. Een leuk vooruitzicht, kan ze eindelijk haar eigen programma gaan samenstellen voor de kids uit grade 3, 4 en 5. Afgelopen vrijdag was er bij haar op het werk weer een Halloween Party. De meeste kinderen kwamen verkleed, dus ook de supervisor en assistenten moesten eraan geloven.


Halloween 2010
Zondag, 31 oktober, was het behoorlijk druk bij ons aan de deur. Trick or Treat!! In tegenstelling tot vorig jaar was het nu goed weer. Volgens Red Derians is het heel lang geleden dat het met Halloween zo warm was (het was 's avonds 4 graden).

Frank is inmiddels weer wat beter in vorm en gaat met wat meer regelmaat naar de tennishal. Op dit moment speelt hij mee in een toernooi waarbij hij telkens een gemengd dubbel en een heren dubbel speelt. Afgelopen zondag heeft hij beide wedstrijden gewonnen.

Frank aan slag
Terwijl buiten de ijsbanen weer worden opgebouwd, heeft Frank zaterdag geholpen om de buiten tennisbanen winterklaar te maken. Het is nu tijd om in de bubbel te tennissen.

Patrick is inmiddels aan zijn derde week in Nederland begonnen. Afgelopen week belde hij ons met het bericht dat hij geen slaapplaats meer had. Natuurlijk kan hij altijd naar familie in Deventer of Twello, maar Deventer/Twello en Wijchen liggen niet bepaald naast elkaar. En omdat Patrick het goed naar zijn zin heeft in Wijchen, waar hij zijn vrienden weer kan ontmoeten, weer kan basketballen en als vrijwilliger zijn uurtjes in de Sporthallen doorbrengt, is het niet handig als hij dagelijks op en neer moet pendelen tussen Deventer/Twello en Wijchen. Maar gelukkig. Inmiddels heeft Patrick een gastgezin in Wijchen waar hij warm is ontvangen. Voor ons een hele opluchting, want op zo'n moment besef je dat je echt mijlenver van elkaar vandaan zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten