maandag 20 februari 2012

Meet the Parents

Gisteren zijn we (Frank en Yvonne plus Carlos, Ana en Catherine) met Tamara en Patrick meegegaan naar de Boerderij van de Rairdan's (Tamara's familie). Ruim 45 minuten rijden en we zijn in Stettler. Maar dat betekent nog niet dat we al bij de boerderij zijn. Daarvoor moeten we nog eens 15 minuten graffelroads inrijden. Terwijl Tamara vertelt wat we onderweg allemaal zien en wie er allemaal wonen aan die graffelroad(voornamelijk familie)  komen we aan bij de boerderij. Nadat we kennisgemaakt hebben met Keith en Sandra (Tamara's ouders), Oma en de drie J's (Tamara's broers) krijgen we een rondleiding van Keith. De boerderij heeft 500 vleesrunderen en het grootste deel van de runderen is op dit moment drachtig of is inmiddels bevallen. Natuurlijk hebben we de netgeboren kalfjes gezien. Terwijl we hier zo rondlopen beseffen we maar al te goed dat er één persoon in onze eigen familie is die zich hier wel heel erg op zijn plek zou hebben gevoeld...... Maar helaas ...... Wat zou (o)pa Van Dommelen hebben genoten .......
Carlos was speciaal meegevraagd. Hij woont net als Ana in Somoto (Nicaragua). Hij had een keer aangegeven dat hij wel heel graag een Canadese Boerderij wilde zien. Hij vond het geweldig. Nou ja, gebeurt ook niet zo vaak dat je in een Canadese Tractor kunt rijden en in een quad rond kunt (sch..) rijden.
Zoals op de foto's te zien is, lag er in Stettler niet veel sneeuw meer. Maar terwijl wij in Stettler zijn, heeft het in Red Deer flink gesneeuwd. Toen we om 13.00 uur wegreden sneeuwde het wel een beetje, maar toch niet zoveel dat Tamara's auto ondergesneeuwd was. Dit was wel het geval toen we rond 20.00 uur weer thuis waren. Buurman Carl heeft voor Tamara de sneeuw rond haar auto alvast weggeveegd. Tja, die twee hebben nu eenmaal een speciale band. 

2 opmerkingen:

  1. Sinds jullie weg zijn lees ik toch nog steeds jullie verhalen. Nog steeds erg leuk om te lezen en wat een super mooi land...
    Ga vooral zo door en ook mijn complimenten voor Patrick die volgens mij nu zijn draai gevonden heeft!

    Gr. Thomas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed om te zien en te lezen dat jullie zo goed ontvangen zijn op de boerderij van Tamara's familie.De foto van Pat en Tam spreekt boek-delen.Het geluk straalt er van af.

    groetjes (o)ma en (o)pa

    BeantwoordenVerwijderen