woensdag 29 februari 2012

Het Basketbalbloed begint weer te kriebelen

Afgelopen weekend zijn we weer eens een basketbalwedstrijd gaan kijken van de Kings. Het college team. De Kings spelen de play offs. Afgelopen weekend hebben ze twee van de drie wedstrijden gewonnen, waardoor ze weer een ronde verder zijn gekomen. Dat het basketbalbloed weer kriebelt is positief. Patrick heeft vorige week de aanmelding ingeleverd om in aanmerking te komen voor de opleiding aan de college. Zonder baan heeft aanmelden geen nut. Gelukkig heeft Patrick een werkgever gevonden waar hij tijdens de opleiding kan werken.
21 Februari was het International Mothers Language Day. Afgelopen zaterdag werden er in de bibliotheek allerlei activiteiten hiervoor gehouden. Patrick en Tamara waren de vertegenwoordigers voor de Nederlandse tafel.
Een unieke kans voor Tamara om meer Nederlands te kunnen leren. Je weet maar nooit waar dat nog eens handig voor is!
Hamid was aanwezig voor het Farsi (Iraans), Ana was aanwezig voor de Spaanse Taal, en Catherine voor de Franse taal.
Hamid bij de Farsi tafel 








Catherine bij de Franse tafel

Zondag zijn Frank en Yvonne naar de Finale Curling voor vrouwen geweest. Een sport die in Canada erg populair is. Er werd gestreden om de nationale titel. Laat Alberta nu gewonnen hebben! Dit team vertegenwoordigt Canada volgende maand tijdens de wereld kampioenschappen. De wedstrijden werden gehouden in het ijsstadion van de Rebels. Wel een hele andere sfeer hoor. Normaliter hoor je toeters en bellen en gejuich. Maar tijdens de curlingwedstrijden is dat totaal anders. Het heeft meer het sfeertje van een biljartwedstijd!
Zondagavond waren we met ons hele gezin uitgenodigd door Fahrad bij Tubah and Hussjein. Met zo'n 50 mensen hebben we heerlijk gegeten en gelachen.
Yvonne is op dit moment druk doende met de voorbereidingen voor Maximize 2012. Een tweedaagse conferentie voor Child Care Workers in Alberta. Ze is gevraagd om Art-workshops te geven. Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze business cards moeten laten drukken! Een spannende maar tevens een leuke uitdaging.
Ana en Catherine zijn nog anderhalve week in Red Deer. De periode van de uitwisseling zit er dan op. Ze hebben beloofd dat ze over hun ervaring in Red Deer iets op ons blog zullen zetten. Wanneer dat gaat gebeuren? We wachten het af. 
Bingo o.l.v. Patrick en Tamara
Echt Tamara 
Ganzenborden. Het blijft een leuk spel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten