donderdag 8 maart 2012

Handbal 2012

Voor het derde seizoen wordt er weer gehandbald bij LTCHS (Lindsay Thurber Comprehensive High School), en voor de derde keer zal Yvonne er weer bij betrokken zijn. Gisteren was de eerste training. Brody, Lorne and Eric waren duidelijk blij dat Yvonne weer terug was.
Maar liefst 22 jongens en 15 meisjes waren aanwezig voor deze eerste training. Eind volgende week zal er al beslist moeten worden wie er afvallen. En dat dat een moeilijk klus zal worden is wel duidelijk. Het is geweldig om te zien dat handbal in twee jaar tijd zo'n bekendheid heeft gekregen in deze school.

Vandaag is het international woman's day. Een leuk avondje uit voor de vrouwen in ons huis.
International Women's Day

Via google (internationale vrouwendag) kun je meer informatie vinden over waarom dit een belangrijke dag is. http://www.internationalwomensday.com/





Nog vier dagen, en Ana en Catherine verlaten ons huis. Zondagochtend in alle vroegte zullen ze vertrekken. Om 7 uur worden ze verwacht in The Hub. Helaas wordt die nacht de klok een uur verzet!!! We zijn benieuwd hoe moeilijk de meesten het zullen hebben met het afscheid. De groep is in totaal 6 maanden samen geweest. Van die drie maanden zijn ze drie maanden in Red Deer geweest. En wat het voor ons betekend? Het zal rustig worden. Geen aanloop meer van de groepsleden die eventje komen biljarten, of gewoon lekker hangen op de bank en een filmpje kijken. Maar één ding is zeker. We zullen ons niet gaan vervelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten