maandag 5 maart 2012

One more week


Maria - Hamid - Catherine - Ana
Gisteren was Hamid weer bij ons. Op zijn verzoek is deze foto gemaakt. De uitwisseling van de Canada World Youth is bijna over. Aanstaande zondag, 11 maart, gaat iedereen weer naar zijn eigen huis. Voor Catherine betekent dit dat ze na 6 maanden weer haar familie ziet. De Nica's zijn drie maanden van huis geweest. Maar voor iedereen is het een spannende week. Allemaal zijn ze toch ook wel blij dat ze weer naar huis gaan. Het zal dubbel voor ze zijn, want samen hebben ze toch hele speciale momenten meegemaakt.
Twee weken geleden schreven we over de matige hoeveelheid sneeuw. Inmiddels is dat duidelijk veranderd. Vannacht is er zo'n 15 centimeter sneeuw bijgekomen, en nog steeds is het aan het sneeuwen. De wegen zijn weer onbegaanbaar. Als je er niet uit hoeft, blijf dan thuis wordt er op de radio gezegd. Gelukkig is het niet koud.
Over de afgelopen week is verder niet zoveel spannends te melden. En deze week staat natuurlijk in teken van het afscheid nemen. Het zal rustig worden in ons huis.

1 opmerking:

  1. Dat denk ik ook!

    Leuk dat jullie steeds schrijven, ga hier lekker mee door, wij genieten ervan!

    Groetjes aan allemaal van ons!

    Sonja.

    BeantwoordenVerwijderen