zondag 11 maart 2012

Let's go girls!

Gisterenavond waren we uitgenodigd bij één van de gastgezinnen thuis. Alle jongeren die meegedaan hebben aan de CWY uitwisseling waren aanwezig. De gastmoeder had ervoor gezorgd dat er een bandje aanwezig was dat de hele avond speelde. Tussendoor trad Olivia op. Olivia is 12 jaar en doet op dit moment mee aan "Canada's Got Talent". Wij zijn, samen met Maria maar zonder Ana en Catherine, redelijk op tijd naar huis gegaan. We hebben Ana en Catherine niet meer thuis horen komen. Maar om 6 uur (let wel, de klok is vannacht verzet dus volgens de wintertijd was het 5 uur) ging de wekker en moest er opgestaan worden. Tijd om de laatste spullen bij elkaar te pakken en te aanvaarden dat er een eind is gekomen aan de uitwisseling van 6 maanden. Terwijl Frank naar buiten loopt en de meiden de trap aflopen horen we op de radio: "Let's go girls"......
Om kwart voor zeven werd iedereen verwacht bij The Hub, daar waar alles in Red Deer drie maanden geleden begon. Het was toch wel merkbaar dat bijna iedereen gisterenavond lang doorgefeest heeft!
Omdat één van de gastgezinnen de klok niet had verzet, was er natuurlijk al meteen een vertraging. Het was uiteindelijk ruim na half acht toen de bus kon vertrekken.
Wij als gastgezin kijken terug op een periode met heel veel bijzondere momenten. Het belangrijkste blijft dat we Ana en Catherine, maar ook de andere groepsleden een fijne tijd bij ons hebben kunnen geven.

Het zal de komende tijd stil zijn in ons huis. Met opzet hebben we op ons blog nog niet vermeld dat Tamara en Patrick zijn begonnen aan een tocht door Europa. Al heel wat maandjes geleden werd het duidelijk dat zij samen die uitdaging aan wilden gaan. Maar omdat Tamara en Patrick Ruben wilde verrassen, konden we er op ons blog geen melding van maken. Dzee foto (die we hebben gestolen van het blog van Tamara en Patrick) heeft bij ons een traantje laten rollen.
Dit is de foto vlak voor het vertrek, dinsdag 6 maart 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten