zondag 19 december 2010

En dat is één!

Jesse is gearriveerd in Calgary
Zonder dat Jesse het in de gaten heeft zien wij al dat hij in elk geval goed is aangekomen in Calgary; zie de persoon leunend tegen de paal in het midden. Tot dat moment wisten we namelijk nog niet of hij de aansluiting in Minneapolis had gehaald. Het vliegtuig was keurig op tijd, zelfs iets eerder dan verwacht.
Gelukkig duurde het niet lang voordat Jesse zijn bagage van de band kon halen en door de douane naarbuiten kwam. Het eerste wat hij zei was: "hebben jullie het slechte nieuws al gehoord? Patrick is niet meegekomen." Gelukkig waren we al op de hoogte en viel er zichtbaar een last van Jesse af. Natuurlijk hadden we een honeycruller voor Jesse bij ons, zijn favorite van Tim Hortons! En daarna snel op weg naar Red Deer, een ritje van anderhalf uur.

1 opmerking:

  1. Wat een enòrme tegenvaller voor Patrick en Jesse! Hopelijk lukt het Patrick dinsdag wel om weg te komen uit ons koude kikkerlandje. Alhoewel, het is in Red Deer maar 2 graden kouder... Wij wensen jullie met z'n viertjes hele fijne Kerstdagen toe,geniet er van!
    Groetjes
    Frank Marianne Renée en Fenne

    BeantwoordenVerwijderen